VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

De VakantieBieb is tot en met 31 augustus weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Er zijn  tientallen e-books en luisterboeken, van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries. En ook voor volwassenen is er een uitgebreid aanbod. Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kan men kiezen voor lezen of luisteren.

Winactie voor jeugdige lezers

Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor wordt hen gevraagd om door te geven wat het favoriete boek in de VakantieBieb is.

Over de VakantieBieb

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. Het geldt ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland.

Meer informatie

Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.