Postcode Loterij-deelnemers uit gemeente Oldambt winnen cadeaukaarten voor lokale ondernemers

Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de postcodegebieden 9691 en 9674 in de gemeente Oldambt vallen in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. 

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Oldambt verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, koffie-, lokaal vers-, ijs- en restaurantcadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

Winnaars, die binnenkort per brief over hun prijs worden geïnformeerd, krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland.