Welke kaarten zijn goed en voordelig?

Aangeboden door: credit-card.nu

Een creditcard vergelijken is geen overbodige luxe, kijk eens rond op internet en je ziet dat het aanbod enorm is. Verschillende rentepercentages en vaste kosten per jaar maken dat je goed op moet letten welke kaart je neemt. Maar ook extra opties als verzekeringen na aankopen zijn erg belangrijk bij een kaart.

Is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen en wat is de rente die je betaald per maand? Allemaal belangrijke punten bij het selecteren van een kaart. Een ding hebben ze wel met elkaar gemeen, je kunt er overal ter wereld waar dan ook zowel fysiek als online mee betalen. Op credit-card.nu vergelijk je alle kaarten op de voor jou belangrijke keuzes.

Minder keus bij zakelijk gebruik

Je zou denken dat op zakelijk gebied veel gebruikt wordt gemaakt van een kredietkaart om mee te betalen. Ga je op zakelijk gebied een creditcard vergelijken dan kom je er al snel achter dat de keuze niet zo groot is. Als particulier heb je veel meer keus dan een zakelijke gebruiker. Gebruik je zakelijk een kaart dan liggen over het algemeen de kosten hoger dan een particuliere kaart. Maar zoals bij alles is duurder niet altijd minder gebruiksvriendelijk, let goed op de voorwaarden van de verschillende kaarten. Ook bij de zakelijke kaart zijn er wel degelijk punten die je met elkaar moet vergelijken om tot een goed oordeel te komen. Bij een kaart voor zakelijk gebruik moet je de voorgeschoten betalingen in een keer betalen, in termijnen is niet mogelijk.

Vakanties boeken in het buitenland

Iedereen doet het tegenwoordig, een vakantie boeken via internet. Boek je op een Nederlandse website je vakantie dan kun je eenvoudig met je eigen bank betalen. Zodra je van een buitenlandse site een reis wilt betalen kom je al in de problemen, met een creditcard kun je overal ter wereld en op iedere website betalen. Voordat je zomaar een kaart besteld moet je wel de creditcard vergelijken met de vele andere kaarten die er op internet te vinden zijn. Ga je bijvoorbeeld overnachten in een hotel in het buitenland dan is een creditcard onmisbaar, hotels willen een garantie dat je wel de overnachtingen en alle andere kosten kunt betalen. Wil je zelf een hotel of reis boeken bij een buitenlands hotel dan is het aan te raden een kaart aan te vragen. Je kunt de kaart ook gebruiken voor andere betalingen in het buitenland. Lees ook altijd nog even over de ASN creditcard.