Ron Haans opent binnenkort elfde vestiging in Bad Nieuweschans

Hoewel het verhuurcontract nog niet is getekend, gaat Henk de Jonge van De Akkerschans en B-Fit er wel van uit dat B-Fit per 1 augustus ophoudt te bestaan. Ron Haans, met nog tien fitnesscentra in de regio, opent in Bad Nieuweschans zijn elfde vestiging.

Het was voor Henk geen gemakkelijke stap om akkoord te gaan met de 'overname'; er zijn dan ook heel wat gesprekken gevoerd om tot deze overeenkomst te komen. Maar uiteindelijk heeft hij er wel vrede mee.

Ron Haans met centra in onder andere Winschoten Groningen, Assen, Hoogezand, Stadskanaal en Weener was op zoek naar een nieuwe locatie dicht bij de grens. Hierbij bleek dat Bad Nieuweschans een uitgelezen locatie was. In alle sportcentra van de Winschoter kunnen sporters er elk moment van de dag terecht. Ook in de locatie in De Akkerschans kan dag en nacht worden getraind en gefitnesst. Op dit moment wordt er al hard gewerkt om het Ron Haans 24/7 fitnesscentrum  in eigen stijl om te vormen, met alle logo’s en wat er verder bij komt kijken.

De sporthal blijft wel gewoon van Henk de Jonge, evenals het dorpscentrum De Akkerschans; dat wil zeggen: totdat een koper zich aandient.

Het voordeel van Ron Haans 24/7 fitnesscentra is dat leden met een sleutel (na inschrijving) op alle locatie terecht kunnen, van Weener tot Bad Nieuweschans en van Groningen tot Winschoten. In de sportcentra van Haans kan men al onbeperkt sporten vanaf 19,99 euro per maand. Daarnaast zijn er tientallen groepstrainingen.