Countryband Ramblin' Boots brengt nieuwe single uit

Nadat vrijwel alle optredens van countryband Ramblin' Boots één voor één gecanceld werden, omdat het niet haalbaar was met de geldende coronaregels van het RIVM, bedacht de band een nieuw concept om te kunnen blijven spelen: De band speelde op meer dan 50 woonadressen kleine akoestische mini-concerten. Binnenkort brengt de band een nieuwe single op de markt.

Naast de mini-concerten was er  genoeg tijd over om in de eigen studio van de band in alle rust de opnames voor het debuutalbum van de band af te ronden. Op 11 en 12 juli kon de cd 'Ramblin' Originals' voor het eerst worden aangeschaft tijdens de start van de 'Back to Normal'-tour in Wijchen en Haastrecht.

"Tijdens deze tour speelde de band alle liedjes van de nieuwe cd voor het eerst live, iets dat best spannend was, want de bandleden hadden vanwege de corona-regels alle partijen afzonderlijk van elkaar opgenomen", aldus bassiste/violiste Julia Hulshof, die sinds 2008 furore maakt bij de 'Pekelder' formatie Papa di Grazzi  rond zanger/entertainer Albert Gras.

Op 1 augustus aanstaande brengt de band de nieuwe single 'Drunk On Her Love' uit via de online streaming services. Voor de verandering eens geen countryrock liedje, maar een liefdesliedje over twee mensen die elkaar op school ontmoeten, verliefd worden en voor altijd bij elkaar blijven. De beelden van de clip zijn geschoten tijdens bovengenoemde tour, vermengd met mooie herinneringen van twee jaar reis- en speelplezier in binnen- en buitenland.