Trainers van de Spaande topclub Valencia leren jeugdvoetballers kneepjes van het vak bij ASVB

Het driedaagse Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, is van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 augustus te gast bij v.v. ASVB in Blijham. Aan het voetbalkamp kan mee worden gedaan door jeugdvoetballers van 6 tot en met 14 jaar.

Het Valencia Voetbalkamp (www.valenciavoetbalkamp.nl) vindt jaarlijks plaats op meer dan 20 locaties in heel Nederland en België.

De deelnemers worden drie dagen land onder handen genomen van officiële Valencia CF-jeugdtrainers. Dit gebeurt volgens de structuur en discipline van de Spaanse topclub.

Voetbalreis

Wie zich inschrijft maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF. Per locatie worden door de trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekendje Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij onder meer trainen op het trainingscomplex van de club, een wedstrijd en training van eerste team bekijken, een wordt er een stadiontour in Estadio Mestalla gemaakt.

Verder krijgen de deelnemers een Puma-trainingstenue van de club, bestaande uit: shirt, short en sokken, een bidon, een Valencia CF Diploma, lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.

Deelname kost 180 euro per persoon (dit bedrag mag in twee termijnen worden betaald). 

Aanmelden

Aanmelden kan via: https://valenciavoetbalkamp.nl/aanmelden-locatie/locatie-blijham/