Opening ING-servicepunt in Winschoten

Op 15 september wordt er een spiksplinternieuw ING-servicepunt geopend in de Bruna-winkel aan de Torenstraat 4 in Winschoten. Klanten van ING kunnen hier onder meer terecht voor dagelijkse bankzaken zoals het openen van een betaal- of spaarrekening, het wijzigen van gegevens of het activeren van het mobiel telefoonnummer voor Mijn ING.

ING-klanten kunnen in de winkel van Jan en André Timmermans dus niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan boeken, tijdschriften en kantoorartikelen, maar ook voor het regelen van hun online bankzaken. Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kan altijd hulp worden ingeroepen als het even niet lukt. Voor een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, is een afspraak met een adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel.

Klanten van ING worden digitaal vaardiger

Jan Timmermans: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen de klanten veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken zes dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt in onze winkel. Daarbij komt dat er ook een geldautomaat in de winkel is geplaatst zodat alle klanten nu ook bij ons contant geld kunnen opnemen en storten. Wij kunnen dus nu nog meer diensten in onze winkel aanbieden.” 

Wie nog niet zo digitaal actief is, wordt door de medewerkers van de Bruna in Winschoten geholpen, zoals bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Wel de ING Betaalpas en een identificatiebewijs meenemen, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan.

Openingstijden

ING-servicepunt in de Bruna aan Torenstraat 4 in Winschoten is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdags van 9.00 tot 21.00 uur en op  zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.