Autoshow bij Van Staalduinen in Winschoten

WINSCHOTEN Vanaf donderdag 1 oktober tot en met zaterdag 3 oktober is het extra goed zaken doen bij de officiële Kia-merkdealer van Winschoten en omstreken. „Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto dan zijn deze showdagen van Van Staalduinen voor u een echte buitenkans!”

Nieuw occasionplein

Met het realiseren van een nieuw occasionplein op het voormalig Century terrein, is er keuze uit 250 occasions in alle prijsklassen.

Naast alle (voordeel-) acties, is de autoshow ook gezellig. Een nieuwe auto bekijken, proefrijden of kennis maken met alle andere activiteiten van Van Staalduinen. Zo verhuurt het bedrijf ook auto’s via de succesformule Autohopper. Ook zijn ze PCA merkenspecialist voor Peugeot en Citroën.

Te veel om op te noemen

„Er is te veel voordeel om allemaal te noemen maar we geven u er alvast een paar. Bij aankoop van een nieuwe Kia krijgt u gratis voor € 500,- aan accessoires. Diverse occasions hebben een ander en duidelijk lager prijskaartje gekregen en als klap op de vuurpijl ontvangt u ook nog eens een waardebon van € 250. Kom naar de showroom en ontdek of uw droomauto ook in prijs is verlaagd. Wees er snel bij want op is…”

U bent van harte welkom op de Zeefbaan 11 in Winschoten.