ARC-NN organiseert een roldansstage in Winschoten

Rolschaatsclub ARC-NN organiseert voor zaterdag 3 oktober van 8.00 tot 20.00 uur een roldansstage in de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. Deze stage staat onder leiding van trainer Andreas Nickel, in het verleden een gerenommeerde roldanser van wereldniveau.

Inmiddels heeft hij tal van goede roldansers onder zich, onder wie Palmira Seeger, wereldkampioene junioren. Andreas werkte al samen met ARC-leerlingen, dus voor sommige kinderen is hij geen vreemde.

Verschillende clubs uit Nederland (WKC, ZRC/Pauwin, RC Kerrolls, Rolling ’90, ARC) zullen in Winschoten vertegenwoordigd zijn. In totaal nemen 50 roldansers deel aan het evenement, dat ook wordt bijgewoond door diverse clubtrainers, nationale en internationale juryleden

 

Corona Cup

In de aanloop naar de roldansstage nemen vier roldansers van ARC-NN deel aan de Corona Cup in Kerkdriel. Aangezien er dit jaar geen wedstrijden zijn geweest hebben drie rolschaatsclubs toch gedacht iets te moeten organiseren. ARC-NN is één van de organisatoren.