Noorderpoort Jaarprijs voor het eerst online spektakel

Noorderpoort reikt dinsdag 29 september voor alweer de 22e keer de Noorderpoort Jaarprijs uit aan de student van het jaar. Deze editie van de jaarprijs is echter om meerdere redenen extra bijzonder. Zo wordt voor het eerst in de geschiedenis ook het BPV-bedrijf (stagebedrijf) van het jaar gekozen én vindt de uitreiking online plaats. De liveshow is die dinsdagavond te volgen via noorderpoort.nl.

In totaal zijn elf studenten en zeven BPV-bedrijven genomineerd. De winnaars worden benoemd door een vakjury. De jury kijkt o.a. naar vakmanschap, trots, lef en (persoonlijke) ontwikkeling. Op www.noorderpoort.nl/jaarprijs lees je meer over de genomineerden.  
 
Student van het jaar 
Judesca, Johvanni, Daniël, Crina, Dylan, Thomas, Julia, Rosa, Henk, Rendie en Walt. Dat zijn de studenten die strijden om de Noorderpoort Jaarprijs 2020. De winnaar van de jaarprijs wordt student van het jaar en wordt daarmee ambassadeur van Noorderpoort. De winnaar zal aanwezig zijn bij belangrijke Noorderpoort-activiteiten. 
 
BPV-bedrijf van het jaar 
Ook wordt voor het eerst de prijs uitgereikt voor het BPV-bedrijf van het jaar. Praktijkervaring opdoen is onmisbaar voor Noorderpoortstudenten om uit te groeien tot een bekwaam vakman/vakvrouw. Goede begeleiding is dus erg belangrijk. Bovendien zal Noorderpoort de komende jaren nóg meer samenwerken met bedrijven en organisaties, omdat steeds meer medewerkers zich willen laten bij- of omscholen. Deze zeven BPV-bedrijven zijn genomineerd.  
 
Anders dan anders 
Noorderpoort pakt uit met een online interactieve omgeving. In deze online wereld kun je alles te weten komen over de genomineerden. De show is te volgen via: www.noorderpoort.nl/jaarprijs. Het voorprogramma begint om 19:30 uur, de liveshow start om 20:15 uur.