Lokale ondernemer maakt overzettafel voor De Klinker

Om tijdens voorstellingen in cultuurhuis De Klinker in Winschoten, vanwege het coronavirus, contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden, zit er in de meeste voorstellingen geen pauze. Een drankje neemt de bezoeker ‘gewoon’ mee de zaal in. Westerman Staal en apparatenbouw uit Winschoten heeft speciaal voor deze drankjes een overzettafel ontworpen.

De overzettafel van aluminium hangt over de theaterstoel. Westerman heeft het expliciet voor De Klinker ontworpen. Het eerste proefexemplaar is afgeleverd en met enkele aanpassingen zijn over twee weken 165 exemplaren gereed.

Naast het drankje dat tegenwoordig dus mee de zaal in mag, zijn er allerlei andere maatregelen getroffen voor een veilig bezoek. Naast de ingang van De Klinker is inmiddels een grote tent neergezet waar een gezondheidscheck gedaan wordt, in de zaal zit de bezoeker op anderhalve meter van andere bezoekers en er is een duidelijke looproute gecreëerd.

Het programma met alle voorstellingen in De Klinker staat op de website indeklinker.nl of in de Theaterkrant. Wie de Theaterkrant niet heeft gekregen, kan die tijdens openingstijden ophalen in De Klinker.