Wensink Automotive B.V. levert eerste online verkochte auto af

Wensink Automotive B.V. heeft een primeur. Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf levert Wensink een volledig online verkochte auto af. De autodealer is al enige tijd bezig met verschillende online innovaties. Dat heeft geresulteerd in de aflevering van de eerste volledig online gekochte auto.

De gelukkige eigenaresse woont nog niet zo lang in Nederland. Zij was op zoek naar een auto en heeft deze online bij Wensink gevonden. Zonder ook maar één keer de auto in het echt te zien, heeft mevrouw de auto gekocht. "De toegankelijkheid van de website en het ruime aanbod occasions heeft haar doen verleiden tot aankoop. Een jong gebruikte Honda Jazz uit 2010 is haar nieuwe aanwinst."

Feestje

Volgens Fokko Winter, Manager Sales Support bij Wensink, is dit een unicum. “We hebben het online auto kopen nu ongeveer een halfjaar in werking gezet, maar bij deze order valt alles op zijn plek. Zij heeft de auto nog nooit gezien, behalve online, maar koos er toch voor om de auto maandag de 14e af te laten leveren. Reden voor een feestje!” Bij Wensink smaakt dit naar meer. “Dit voorbeeld bewijst dat het ontzettend makkelijk is om bij Wensink een auto te kopen. Daarom hopen we dat er nog velen zullen volgen!”

Over Wensink

Wensink Automotive B.V. zorgt er ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.100 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland, onder andere in Winschoten. In het diverse merkenpalet zijn de merken Mercedes-Benz, Ford, Kia, Citroën, smart, DS en Fuso vertegenwoordigd. Wensink biedt naast verkoop en onderhoud een breed scala diensten aan voor zij die onderweg willen zijn in een personenwagen, bestelwagen of truck. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering of verzekeringen.

Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel Wensink Lease & Services, meerdere schadeherstelbedrijven Wensink Schade en een Truck- en trailerbedrijf: Truck & Trailer bij Wensink.