Nicolette van Nieuwenhuizen houdt lezing in Winschoten over haar boek 'Ik ben er nog'

Nicolette van Nieuwenhuizen schreef in 2018 haar eerste boek 'Ik ben er nog', dat gaat over Tygo (11) komt te overlijden en die via Nicolette doorgeeft hoe het is om dood te gaan en vertelt dat je dan niet echt dood bent. Dit najaar verschijnt er een Engelse uitgave van dit boek. Van Nieuwenhuizen geeft tal van lezingen in Nederland; donderdag 22 oktober komt ze naar Winschoten.

Tygo is 11 jaar wanneer door een ongeluk zijn reis op aarde eindigt. Nicolette, zijn oude kleuterjuf, zit op een dag te mediteren als tot haar verbazing Tygo verschijnt. ‘Ik moet je iets vertellen!’ zegt hij. Dat ‘iets’ groeide uit tot het boek 'Ik ben er gewoon nog ' over het leven en de dood.

In het eerste deel van de avond vertelt Van Nieuwenhuizen onder meer hoe haar boek tot stand is gekomen. In het tweede deel wordt geluisterd naar muziek, wordt er gedaan en een geleide meditatie. Na afloop kan het boek worden gekocht. Ook kan men de aanschaf laten signeren.

De lezing van Nicolette van Nieuwenhuizen op 22 oktober in Winschoten (waarschijnlijk in De Boschpoort) is van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn 21 euro per persoon: dit is inclusief thee met wat lekkers. Wie bij de lezing aanwezig wil zijn kan zich opgeven bij Janet Groenveld, via janetenjimmy@gmail.com of 06-34148577.