Muzikantschap in coronatijd. Hoe nu verder?

In deze coronatijd is het voor muzikanten lastig om ergens op te treden, zeker nu het aantal aanwezigen in een zaaltje slechts dertig personen mag zijn. Onder de noemer 'Muzikantschap in coronatijd. Hoe nu verder?' organiseert POPgroningen voor donderdag 29 oktober, aanvang 20.00 uur, een nieuwe online masterclas: Skills & Knowledge Session.

De gastspreker is Ricardo Jupijn, oprichter van The Daily Indie en De Bandprofeet. Hij vertelt hoe muzikanten deze tijd, met weinig of geen optredens, kunnen gebruiken. In de online Skills & Knowledge-sessie vertelt hij over hoe muzikanten deze tijd als een kans kunnen zien. Jupijn, oprichter van The Daily Indie en De Bandprofeet, gebruikt zijn kennis om advies te geven en vragen te beantwoorden. Nu er weinig of geen optredens zijn, kunnen artiesten en muzikanten tijd besteden aan andere zaken. Bijvoorbeeld een pakkende biografie of een nieuwe bandfoto. Vraag is: Hoe dan? en Wat kun je nog meer doen?

Iedereen kan meedoen met de online sessie
Wie wil weten hoe je als muzikant de coronatijd kunt zien als kans, dient de website en socials van POPgroningen (www.popgronngen.nl) in de gaten te houden voor de link waarmee men gratis mee kan doen aan de online sessie op 29 oktober.

Skills & Knowledge Sessions
De Skills & Knowledge Sessions zijn terugkerende sessies speciaal voor muzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie vertellen over onderwerpen binnen het muzikantschap. De sessies worden gehost door Douwe Doorduin. Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen en daarbuiten uitgenodigd.