Cadeautje voor roze ouderen brengt licht in coronatijd

Hoe moeilijk het ook kan zijn in coronatijd, het is niet helemaal een tijd van stil zitten voor de vrijwilligers van Roze 50plus Oldambt. Hun inzet heeft het mogelijk gemaakt om de vaste bezoekers van de activiteiten van Roze 50plus Oldambt te verrassen met een speciaal cadeautje: het grappenboekje ZelfsPot.

Zoals de speelse titel suggereert is ZelfsPot een verzameling van leuke en ook bewust flauwe moppen over het roze leven, geschreven en samengesteld door Ragini Werner. Roze 50plus Oldambt heeft het boekje gepubliceerd als compensatie voor hun activiteiten, die afgelast worden als gevolg van corona. ZelfsPot brengt roze ouderen in Oldambt en verre omstreken humor en licht in deze juist voor ouderen donkere coronadagen.

Het was de bedoeling om ZelfsPot in oktober te presenteren tijdens het maandelijks LHBTI+ zondagmiddagcafé in de HarbourClub Winschoten. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon deze bijeenkomst niet doorgaan. Daarom wordt het boekje bij vaste bezoekers thuis bezorgd en aan zeer gewaardeerde relaties toegezonden.

"Een passend cadeautje ter gelegenheid van de 6e Nationale Roze Ouderen Dag op maandag 26 oktober", zo stelt Marjet Bos van Roze 50plus Oldambt.

Informatie

Voor informatie kan contact worden opgenomen via roze50plusoldambt@gmail.com.