Waarom jij ook aan linkbuilding moet doen

Aangeboden door: TrafficToday.nl

Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf wel een website. Het is namelijk van groot belang om niet alleen offline, maar ook online zichtbaar te zijn. Ook al heb je geen webshop, dan nog kun je veel voordelen halen uit een website. Jij bent zichtbaar, mensen kunnen zich inlezen, een afspraak maken of gewoon even contact opnemen met jullie specialisten.

Het is dus wel zo dat tegenwoordig iedereen online aanwezig is, dus hoe zorg je er dan voor dat je opvalt? Allereerst moet je natuurlijk denken aan online marketing. Beschikt jouw website al over de juiste content en heb je jouw menu structuur op orde? Dan is het nu tijd voor het volgende, namelijk linkbuilding. Wil je hier meer over weten? Dan raden wij je aan om nu verder te lezen.

Wat is linkbuilding?

Natuurlijk is het allereerst belangrijk om uit te leggen wat linkbuilding precies is. Je kunt namelijk door middel van linkbuilding een hogere positie behalen in Google. Hoe dat precies zit? Als anderen een jouw link op hun domein plaatsen, krijg jij wat waarde mee van hun domein. Hiermee stijgt jouw waarde en zal jouw positie in Google stijgen. Het is dus relevant om jouw linkje te laten plaatsen op een domein met een hoge waarde. Echter zit er nog een verschil tussen interne- en externe linkbuilding. Meer hierover lees je hieronder.

Het verschil tussen interen en externe linkbilding

Je kunt kiezen tussen interne- en externe linkbuilding. De naam zegt het waarschijnlijk al, maar bij interne linkbuilding plaats jij links op je eigen website. Link bijvoorbeeld vanuit de homepage naar andere belangrijke categorieën zodat zij ook wat meer waarde meekrijgen. Bij externe linkbuilding worden de links geplaatst op een ander domein. Maak gebruik van specifieke anchorteksten om er nog meer druk achter de essentie te zetten.

Hulp nodig? Besteed je linkbuilding uit!

Weet je niet zeker hoe je dit het beste aan kan pakken? Dan zijn er natuurlijk ook partijen die dit voor jou willen regelen. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar een online marketing bureau. Traffic Today is een goede partij voor jou en beschikt over diverse partnerships met goede en relevante websites Hier wil jij zeker een link op hebben staan naar jouw website! Wil jij dus graag meer weten of heb je nog vragen? Neem gerust eens contact op met dit online marketing bureau.