Kapsalon Good Looking in Wedde bestaat 25 jaar

Kapsalon Good Looking in Wedde bestaat op zaterdag 14 november 25 jaar. Diana Hazelhoff opende in 1995 de deuren van haar Haar- en Zonnestudio aan de Hoofdweg 20, maar verhuisde vorig jaar naar de Lageweg 15.

"Al op hele jonge leeftijd had ik een grote wens om mijn eigen kapsalon te hebben.", vertelt Diana. Nadat ze alle opleidingen hiervoor had afgerond, opende ze als 20-jarige de deuren van haar eigen salon in Wedde. "Met de liefde voor mijn vak en het plezier dat ik er aan beleef, raak ik niet uitgeleerd." Diana, die al 25 jaar werkt met producten van Schwarzkopf, volgt alle haartrends nauwgezet.

Eind 2014 is ze gestart met het geven van creatieve knutselavonden. "Naast het af en toe organiseren van creatieve workshops, het restylen en verkopen van hergebruikte decoraties, heb ik in 2016 mijn kapsalon uitgebreid met een cadeauwinkel, genaamd; Kado-idee Good Old Looks."

"In 2009 heb ik de oorkonde van Cittaslow Westerwolde in ontvangst mogen nemen, om samen met vele ondernemers in de omgeving te kunnen netwerken. Ik hoop nog jaren te mogen genieten van mijn beroep, mijn passie", besluit ze.

Een afspraak maken kan via 06-21533434 of via de site www.1kapper.nl (zelf online een afspraak plannen).