Aanleg glasvezel in het Oldambt weer een stap dichterbij

Op dit moment is GlasDraad in samenwerking met Oldambt Verbindt bezig om de inwoners van het Oldambt naar glasvezel te krijgen. Mocht 50 procent van de huishoudens in het gebied boven de A7 en een gedeelte van Westerlee, Heiligerlee, Scheemda en Winschoten er voor kiezen om een glasvezelaansluiting te nemen, dan zal GlasDraad er voor zorgen dat er glasvezel wordt aangelegd.

Om de inwoners, naast de voordelen van glasvezel te stimuleren, om voor glasvezel te kiezen, heeft GlasDraad besloten om een aantal prijzen weg te geven. Zo heeft een aantal huishoudens een Netflixbon mogen ontvangen en zijn er twee huishoudens in het Oldambt, die zich reeds hadden aangemeld, verwend met een gratis aansluiting.

Ook heeft GlasDraad besloten om afgelopen vrijdag wederom twee prijzen weg tegeven onder de huishoudens die zich vóór 6 november hadden aangemeld. 

Deze twee huishouden krijgen van 'Tom vliegt voor u' een rondvlucht boven het Oldambt. Donderdag 12 november om 13.00 uur nemen de prijswinnaars de prijs in ontvangst op Oostwold Airport. De prijs wordt uitgereikt door Reint Reumerman, een van de ambassadeurs uit Oostwold. 

Meer informatie op: www.glasdraadoldambt.nl.