Aantrekkelijke actie Ommeland Makelaardij en Assurantiën: 1 procent courtage - zakennieuws

Ommeland Makelaardij en Assurantiën is al sinds 1986 dé makelaar die alle ins en outs kent van de woningmarkt in Veendam en omstreken. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Veendam en erg goed bereikbaar en zichtbaar. Om nóg zichtbaarder te worden presenteert Ommeland Makelaardij de woningen nu óók in de etalage van Assurantiekantoor Wiegman in Oude Pekela.

"De woningmarkt is 180 graden gedraaid. Woningen worden snel verkocht en er is heel veel vraag naar woningen waardoor je te maken krijgt met een geheel nieuwe situatie van vraag en aanbod. Uiteraard vraagt dit om een nieuwe en slimme aanpak van de makelaardij. Ommeland Makelaardij is hierop ingesprongen met een uniek nieuw verkoopconcept en kan de verkoop van uw woning behartigen", aldus Ommeland Makelaardij en Assurantiën.

Om de samenwerking die met Assurantiekantoor Wiegman is ontstaan te vieren heeft Ommeland Makelaardij en Assurantiën nu een aantrekkelijke actie: Er wordt de komende tijd bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning namelijk slechts 1 procent courtage berekend. 

Het complete woningaanbod is te vinden op het kantoor in Veendam, in de etalage bij Assurantiekantoor Wiegman in Oude Pekela, maar ook onder het kopje ‘aanbod’ op de website, www.ommelandmakelaardij.nl.

"En wilt u misschien gaan verkopen maar twijfelt u nog? Maak dan nu een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning, men vertelt u dan ook graag alles over de verschillende mogelijkheden voor de verkoop ervan."