Informatieavond SchuldHulpMaatje Oldambt groot succes: 24 nieuwe Maatjes

De informatieavond die SchuldHulpMaatje Oldambt onlangs hield om onder vrijwilligers te werven is een groot succes geworden. Maar liefst 24 maatjes hebben zich aangemeld.

De nieuwelingen worden binnenkort opgeleid. SchuldHulpMaatje Oldambt is erg blij en verwacht de extra toestroom van hulpvragers hiermee goed op te kunnen vangen.

In Oldambt heeft één op de drie huishoudens geldzorgen. En de coronacrisis maakt het voor velen nog moeilijker. De rekeningen stapelen zich op, mensen weten niet hoe ze nog moeten rondkomen en zien er tegenop om de post open te maken. De opgeleide vrijwilligers van SchuldHulpMaatje Oldambt helpen om de problemen op te lossen.

SchuldHulpMaatje Oldambt

SchuldHulpMaatje Oldambt is opgericht in 2018 op initiatief van de regionale kerken en werkt effectief samen met kerken, gemeente Oldambt, maatschappelijke organisaties en andere hulpverlenende instanties, zoals Leger des Heils, Humanitas en Azzur.

Aanmelden

Iedereen met (dreigende) schulden kan zich gratis aanmelden door het formulier in te vullen op www.shmoldambt.nl of door te bellen: 06-15377069. De coördinatoren nemen dan contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.