Mariëlle en Fabian uit Vriescheloo ruilen paarden tijdelijk in voor naaktrecreatie

Mariëlle Renckens en Fabian Snijders van Stichting Natuurlijk Kind en Paard in Vriescheloo hebben voor het KRO/NCRV-programma 'Doe als of je thuis bent' voor een paar dagen huis en haard verlaten om een Bed and Breakfast te runnen op een naturistenpark.

In het programma ondervinden gezinnen hoe het is om van huis en levenswijze te ruilen met totaal onbekenden. Ze wisselen met een ander stel of gezin niet alleen van woning maar nemen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes over. In deze reeks wisselen zestien stellen van huishouden.

Mariëlle en Fabian hebben aan het programma meegedaan om hun paddock paradise, levensvisie en genot an woningen aan de B.L. Tijdensweg in Vriescheloo onder de aandacht  te brengen. Meer informatie over Stichting Natuurlijk Kind en Paard op https://natuurlijkkindenpaard.nl/.

Mariëlle: "De mensen hier brachten een bezoek aan Bourtange en de bierbrouwerij in Westerwolde. Wij mochten een Bed and Breakfast runnen op een naturistenpark. Dat was een hele leuke ervaring. Het waren bijzondere dagen om te ervaren.

De aflevering van 'Doe als of je thuis bent' met Mariëlle en Fabian wordt op woensdag 13 januari uitgezonden op NPO 3, aanvang 21.15 uur.