74 Bewoners van woonzorg- en revalidatiecentrum De Veenkade in Veendam positief getest op Covid-19

Bij de locatie de Veenkade van Zorggroep Meander in Veendam zijn 74 bewoners positief getest. Tien besmette personen verblijven op de afdeling revalidatie. De hele locatie is in quarantaine en ontvangt geen bezoek. Drie GRZ-cliënten (geriatrische revalidatiezorg) die positief getest zijn, zijn overgebracht naar een cohort-afdeling in De Heggerank in Musselkanaal.

In De Breehorn zijn zes bewoners positief getest. De bewoners verblijven in individuele isolatie in hun eigen appartement. Voor alle positief geteste bewoners geldt dat per bewoner wordt bekeken wanneer de quarantaine wordt opgeheven.

In De Heggerank zijn vier bewoners positief getest; ook in De Bolderbörg in Vlagtwedde vier bewoners positief getest. Zij verblijven in strikte isolatie (quarantaine) in hun eigen appartement. De Bolderbörg herbergt ook cliënten van De Trans, waar besmettingen zijn geconstateerd. Deze afdeling is in quarantaine.

Meer informatie op: https://www.zgmeander.nl/over-zorggroep-meander/nieuws/huidige-stand-van-zaken-besmettingen-coronavirus