Folkband Rapalje ook naar Middeleeuws Winschoten en Fantasy Festival

Dieb, Maceál, William en David van de van oorsprong Groningse folkband Rapalje geven ook acte de présence op het driedaagse Middeleeuws Winschoten en Fantasy Festival, dat van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus wordt gehouden in het Stadspark in Winschoten.

"De band is net geboekt", meldt organisator Meini Zweep, die aanvankelijk nog een slag om de arm hield of Rapalje in augustus op 'zijn' festival zou kunnen optreden. "Rapalje is een veelgeboekte band, die optreedt in binnen- en buitenland. Ik weet nog niet hoe het met hun planning zit, maar uitsluiten dat ze komen doe ik niet. Het zou zomaar kunnen dat ze op deze editie van het festival aanwezig zijn", liet Zweep eerder weten.

De ondernemer is nu al tevreden met de bands die hebben aangegeven naar Winschoten te zullen komen. "Als we mogen, dan hebben we een mooi muziekprogramma."

Meer over Middeleeuws Winschoten en Fantasy Festival op: https://hetstreekblad.nl/artikel/1153832/voorbereidingen-voor-middeleeuws-winschoten-in-volle-gang-evenement-staat-gepland-voor-20-21-en-22-augustus.html.