Verkoop Kooistrahof in Oude Pekela gaat snel (Nog twee appartementen)

De verkoop is amper twee maanden geleden gestart en inmiddels zijn 15 van de 17 appartementen van de Kooistrahof in Oude Pekela verkocht. De grootste groep kopers zijn allemaal mensen uit de gemeente Pekela of mensen die een sociale binding hebben met Pekela, zegt NVM Johan van Beilen van Van Beilen Makelaars in Stadskanaal.

Veel kopers hebben hier lang op gewacht en zijn blij dat de plannen nu daadwerkelijk vorm krijgen. Met name de locatie in het centrum van het dorp, nabij de voorzieningen, spreekt de kopers aan. Ook de vormgeving van het U-vormige gebouw met een binnenterrein wordt gewaardeerd.

Het complex wordt volledig gasloos gebouwd en beschikt over een lift met videofooninstallatie. Daarnaast wordt ieder appartement standaard uitgevoerd met vloerverwarming en heeft daarnaast de beschikking over een berging en een eigen parkeerplaats of carport op het binnenterrein.

Gezien het verkoopsucces is het de bedoeling om binnen enkele weken te starten met de bouw. Het plan is een initiatief van WVG Ontwikkeling in Meppel en zal worden gerealiseerd door Bouwonderneming Gebroeders Benus in Musselkanaal.

Contact

De appartementen worden te koop aangeboden vanaf 219.000 euro, vrij op naam. Voor de laatste twee appartementen kan contact worden opgenomen met Van Beilen Makelaars aan de Beneluxlaan 1A in Stadskanaal, 0599–696303.