Enorme ledengroei bij Tennis- en Padelclub Sla Raak

Sinds de introductie van de nieuwe sport 'Padel' op het tennispark aan de Hoorntjesweg in Winschoten neemt het ledenaantal van Tennis- en Padelclub Sla Raak een enorme vlucht. De afgelopen 12 maanden heeft Sla Raak een ledengroei gerealiseerd van maar liefst 33 procent. Circa 70 procent van de nieuwe leden zijn lid geworden speciaal voor 'Padel'.

Padel lijkt op tennis en squash en wordt gespeeld op een kleiner veld met speciale rackets. Daarbij zijn de wanden onderdeel van het spel. De KNLTB heeft padel naast tennis volledig omarmd en gebruikt als slogan ‘Expect the unexpected’. Een zeer toepasselijk slogan. 

De padelbanen kunnen het hele jaar door gebruikt worden. De baan is van kunstgras en ligt op waterdoorlatend beton. Voor tennissers van ander clubs is een speciaal padel-abonnement in het leven geroepen. Tennissen kan dus bij de eigen club en padellen bij Sla Raak.

De start van de tennis- en padelcompetities is vanwege de coronaperikelen verder uitgesteld tot juni, maar zelf buiten tennissen en padellen mag. Alle informatie over de club is te vinden op de website slaraak.com.