Eetcafé Het Witte Paard in Oostwold aan kop in de race naar een frisse start

De kans is groot dat de terrassen binnenkort weer open mogen. HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakmiddelen, wil de horeca graag een steuntje in de rug bieden met de actie ‘Een Frisse Start’. De onderneming maakt de winnende horecazaken met terras weer spic en span. In de provincie Groningen staat Eetcafé Het Witte Paard uit Oostwold momenteel aan kop.

De horecagelegenheid uit provincie Groningen met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer gereed maakt voor de heropening. HYGENIQ roept iedereen in Nederland op om te stemmen op zijn favoriete horecazaak, het (eet)café of restaurant met terras dat een frisse start verdient. Horecaliefhebbers kunnen hun favoriet nog steeds opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl

Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Groningen noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal HYGENIQ schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening.