Een roze hockeyveld in Winschoten? Het zou zomaar kunnen als er voldoende stemmen binnen komen

Ergens in Nederland is binnenkort het eerste roze hockeyveld te zien. HCW in Winschoten heeft er wel oren naar om het eigen veld om te toveren in die kleur.

Voorzitter Jeroen van der Ziel: "Iedereen is het er over eens dat een nieuw veld voor HCW geen overbodige luxe is. Na een aanvankelijke toezegging om het afgekeurde veld van de hockeyclub te vervangen, heeft de gemeenteraad later toch besloten om het veld eerst voor veel geld nog een keer op te lappen. De gemeente heeft het veld een grote schoonmaakbeurt gegeven zodat het weer een paar jaar mee zou moeten kunnen."

Grote investering

“Een nieuw veld is een grote investering” aldus de kersverse voorzitter van HCW, “door een actie van HockeyWerkt kan HCW nu ook een nieuw hockeyveld winnen. Iedereen kan daaraan bijdragen door via de link op de website www.hockeywerkt.nl te stemmen op HCW.” De winnaar is de club met de meeste stemmen ten opzichte van het ledenaantal, dus HCW maakt evenveel kans als een grote club uit Groningen.

“Een roze veld is misschien niet onze kleur, maar wat zou het voor onze groeiende vereniging mooi zijn om op een veilig nieuw veld te kunnen gaan spelen binnenkort! Op deze manier besparen we de gemeente ook nog een hoop geld”, besluit Van der Ziel

Stemmen

Stemmen kan tot uiterlijk 18 april via https://www.hockeywerkt.nl/petitie-roze-hockeyveld/.