Met een wheelie door de school (Laatste schooldag voor examenleerlingen Campus Winschoten

In de pre-coronatijd werd er voor de examenleerlingen van Campus Winschoten op hun laatste schooldag vaak een feest op school of een uitje naar een pretpark georganiseerd. Dit keer ging het anders, zoals bijna alles anders gaat. De mentoren hebben desondanks alles uit de kast gehaald om toch te zorgen dat de leerlingen toch een memorabel afscheid kregen.

Er is namelijk een drive-through georganiseerd. De leerlingen werden gevraagd om vandaag, vrijdag, op de fiets naar school te komen om vervolgens een route om en door de school te fietsen. Om de feestvreugde te verhogen waren de docenten verkleed en kregen de leerlingen onderweg iets lekkers. 

Ook is er een filmpje gemaakt door de mentoren, waarin ze hun mentorleerlingen veel succes wensen voor de examens. Dit filmpje wordt afgesloten met een shot waarin de mentoren een vlag met tas eraan doorgeven, op de muziek van ‘we are the champions’.

Tot slot worden de ouder(s)/verzorger(s) gevraagd om thuis ook aandacht te besteden aan de laatste schooldag. Bijvoorbeeld door de kamer te versieren en/of iets lekkers neer te zetten. Zo hoopt de school de beleving compleet te maken.