Organisatie Festival Hongerige Wolf gaat ervan uit dat evenement doorgaat, maar hoe is de vraag (Publiek mag meedenken)

Er wordt op dit moment volop gewerkt aan de tiende editie van Festival Hongerige Wolf, dat gepland staat van 9 tot en met 11 juli. De organisatie vraagt het publiek mee te denken hoe het festival dit jaar gestalte zal moeten krijgen.

"We beseffen dat niets 100 procent zeker is in coronatijd. Daarom houden we er sterk rekening mee dat als het festival inderdaad kan doorgaan, we voor ieders gezondheid een coronaproof-editie moeten neerzetten."

Dat betekent dat er mogelijk geen festivalcamping is en dat de bezoekers per 250 tegelijk mogen worden ontvangen. "Om toch zoveel mogelijk mensen van ons festival te kunnen laten genieten, betekent dat wellicht dat we de dag in drie blokken moeten opdelen: ochtend-middag, middag-avond, avond-nacht. Het idee is dat je kunt boeken voor één of meerdere dagdelen."

De organisatie denkt dat ze  de bezoekers op deze manier toch een echt Hongerige Wolf-gevoel kunnen meegeven. Wel is de organisatie benieuwd hoe het publiek hierover denkt. Vindt het publiek dit geen probleem? Als het festival in tijdsvakken wordt verdeeld wordt overwogen wel te komen of men komt dan juist niet.

Meer informatie op https://www.facebook.com/FestivalHongerigeWolf of https://www.festivalhongerigewolf.nl/.