Verenigingen in Pekela profiteren van Jeugd Sponsor Actie Poiesz Supermarkten

Poiesz Supermarkten, met onder meer een vestiging in Nieuwe Pekela. heeft met de Jeugd Sponsor Actie, de 16e editie, 551.000 euro sponsorgeld uitgekeerd aan verenigingen in het Noorden. De deelnemende verenigingen kunnen sinds deze week hun cheques ophalen in de Poiesz supermarkt waar zij hebben deelgenomen.

“Juist in tijden van corona is het steunen van lokale clubs en verenigingen nodig. Want muziek, sport en cultuur verbindt, verbroedert en vermaakt. Daarom juist nu superbelangrijk om ze te steunen via de Jeugd Sponsor Actie. Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we dit erg belangrijk”, aldus Harrie Westra, Commercieel Directeur van Poiesz Supermarkten B.V. “Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is, juist in deze tijd.”

Bij deze 16e editie varieerden de sponsorbedragen van 698 tot 1811 euro met als grote winnaar Stichting Balansruiters Noordoostpolder.

Pekela

Ook de deelnemende verenigingen in de gemeente Pekela werden goed bedeeld. Scouting Pekela ontving 1293 euro, Korfbalvereniging WSS 860 euro, Manegevereniging NIOP 1083 euro, Sportvereniging Dynamica  897 euro, Sportclub Pekela 2000 1229 euro, Voetbalvereniging Noordster 833 euro, Voetbalvereniging Pekelder Boys 1028 euro en Volleybalvereniging Volop'69 777 euro.