Ziegler Brandweertechniek en Sitech Services sluiten overeenkomst voor levering en opbouw van schuimblusvoertuig met blusarm

Ziegler Brandweertechniek B.V. uit Winschoten en Sitech Services hebben een overeenkomst getekend voor de levering en opbouw van een schuimblusvoertuig met blusarm. Na een intensief samenwerkingstraject is er een klantspecifieke blusgigant ontwikkeld. Het schuimblusvoertuig wordt opgebouwd op een Volvo vrachtwagenchassis.

Ziegler is volgens eigen zeggen 'verheugd deze blusgigant te mogen produceren en wederom een prachtig schuimblusvoertuig te mogen toevoegen aan het portfolio'. Vanwege het orderboek voor de komende jaren is het bedrijf op zoek naar zeven nieuwe monteurs.

De bedrijfsbrandweer van Sitech levert 24 uur per dag, 7 dagen per week, industriële brandweer- en securityzorg op de Chemelot site in Geleen. Zij beschermen mens en fabriek op de Chemelot site en doen er alles aan om de gevolgen van mogelijke incidenten voor omgeving en milieu te beperken. Tevens zijn zij inzetbaar voor grootschalige incidenten binnen de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.