Staal van Dijk Advocaten in Winschoten houdt iedere zaterdag gratis inloopspreekuren

Jolanda Staal-Olislaegers en Ron van Dijk van Staal van Dijk Advocaten in Winschoten houden elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur gratis inloopspreekuren waarin juridische vragen geheel vrijblijvend aan beide advocaten kunnen worden voorgelegd.

Van Dijk, voorheen Van Dijk Advocatuur in Scheemda en Staal, voorheen Staal & Van Haarst Advocaten, hebben zich onder de naam Staal van dijk Advocaten per 1 januari gevestigd in Winschoten, in het vroegere Univé-kantoor aan de Venne 102.

Het kantoor heeft als specialisatie personen- en familierecht met bijvoorbeeld echtscheidingen, gezag, omgang en alimentatie, maar ook ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen. Daarnaast kan men bij Staal van Dijk Advocaten terecht voor strafzaken, zowel voor jeugd als voor volwassenen, en voor veel andere juridische vragen.

Staal van Dijk Advocaten beschikt over een uitgebreid netwerk om eventueel door te kunnen verwijzen. Van Dijk en Staal behandelen ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand voor mensen die de kosten niet zelf kunnen betalen.

Naast de gratis inspreekuren kan men er ook op andere dagen terecht voor vragen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via 0597-431996 of via info@advocaten-winschoten.nl. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend is.

Meer informatie

Meer informatie op www.advocaten-winschoten.nl.