Platform zoekt logo! (Ontwerpwedstrijd voor culturele makers in Westerwolde)

Cultuurplatform Westerwolde timmert aan de weg om culturele makers, verenigingen en organisaties in Westerwolde met elkaar te verbinden. Op donderdagavond 23 september staat een eerste groot netwerkevent gepland met als doel om elkaar beter te leren kennen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Ook kan het netwerk dan voeding geven aan het gemeentelijke cultuurbeleid en kennis maken met bijvoorbeeld fondsen en de Kultuurcentrale. Het volledige programma, met leuke muziek en een borrel, is nog in de maak. Wensen en ideeën zijn welkom en in te zenden via cultuurplatformwesterwolde@gmail.com.

Om als platform beter herkenbaar te zijn, wil het graag een eigen en uniek logo voeren. Dit logo moet uitdragen dat het culturele veld in Westerwolde samen sterk staat, ongeacht welke discipline en de vraag of het om culturele professionals of liefhebbers gaat. Om dit logo te vinden, gaat Cultuurplatform Westerwolde te rade bij het veld zelf. En wel door middel van een ontwerpwedstrijd: Platform zoekt logo!

Ideeën voor logo mailen

Tot 5 september kunnen ideeën voor een logo worden gemaild naar cultuurplatformwesterwolde@gmail.com. Een jury kiest het winnende ontwerp dat half september bekend wordt. Het maakt niet uit of men een grafisch ontwerper van beroep is of geen ervaring heeft, als men maar cultureel actief is in Westerwolde. 

Informatie

Omdat het platform nog geen eigen website heeft, is alle informatie over de actie te vinden op de pagina: www.hetmow.nl/platformzoektlogo