Kleine Wolf als alternatief voor het afgelaste Festival Hongerige Wolf

Festival Hongerige Wolf is, zoals bekend, voor het tweede achtereenvolgend jaar afgelast vanwege de coronaperikelen. Als pleister op de wonde is er een alternatief: Kleine Wolf.

Kleine Wolf is volgens Joelie Stork, hoofd communicatie van Festival Hongerige Wolf, 'de kleinste telg, die is opgegroeid in de Hongerige Wolvenroedel en nu eindelijk welp af is'. "Deze zomer komt Kleine Wolf met zijn eerste experiment en presenteert hij De Tijdreizigers."

Dit experiment, deze voorstelling - of zeg maar gerust dit spektakel te water - 'Perspectief Ondersteboven, Voelen om te Zien' van 'De Tijdreizigers' vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus aan de rand van Hongerige Wolf tussen Reiderwolderpolder en de Grote Slapersluis. De voorstelling speelt elke dag vier keer, vanaf 17.00, 18.00, 19.00 en 20.00 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen per voorstelling, dus het kan zijn dat het snel uitverkocht raakt. Om de voorstelling te kunnen bezoeken, moeten bezoekers in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit is een QR-code die aangemaakt kan worden met de CoronaCheck-app.

Kaartjes

Kaartjes kosten 12.50 euro per stuk (exclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via https://www.festivalhongerigewolf.nl/tickets/.