Aangepaste editie Week der Besten in Vlagtwedde

De Week der Besten in Vlagtwedde gaat opnieuw als coronaeditie in beperkte mate door. Van 7 augustus tot en met 15 augustus staan er diverse activiteiten op de rol.

Ook dit jaar beperkte de coronapandemie de voorbereiding van de Week der Besten. “Het is helaas niet anders! Maar we hebben ons best gedaan om toch voor alle doelgroepen wat te organiseren“, aldus het bestuur.

Op zondag 8 augustus is er een motortoertocht. Vertrekplaats is Roegh bij Parc Emslandermeer waar men zich tussen 11.00 en 12.00 uur kunnen vertrekken. Inschrijven via bestuur@weekderbesten.nl. Daags erna begint de traditionele fietsdriedaagse vanaf Partycentrum Rendering. Tevens gaan er in de avond ook een aantal luchtballonen omhoog vanaf het evenemententerrein.

Koos Darwinkel en Josien Bakker
Net als vorig jaar gaan Koos Darwinkel en Josien Bakker weer langs bij een aantal zorginstellingen. Dit staat gepland op woensdag en donderdag 11 en 12 augustus.

Op donderdagavond staat er tevens een pubquiz op het programma. Teams van vier personen nemen het tegen elkaar op.  Inschrijving hiervoor via bestuur@weekderbesten.nl met naam team en teamleider.

Het kindermiddagpleinfeest staat gepland voor vrijdagmiddag 13 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in de nabijheid van de kermis - vanaf dinsdag op het marktplein - bij Partycentrum Rendering

Oldtimershow
De Week der Besten wordt op zaterdag 14 augustus afgesloten met een oldtimershow, in samenwerking met Stichting Bovem, ter hoogte van de Blokker.