Leegverkoop bij Freek van der Wal (Groencentrum houdt grote opruiming)

Groencentrum Freek van der Wal in Siddeburen houdt de komende vier weken een grote opruiming. Alle planten, zowel tuinplanten als kamerplanten, worden in de aanbieding gezet. De korting loopt de komende weken op tot wel 70 procent. Ook gaan de binnen- en buitenpotten in de aanbieding.

De reden hiervoor is dat het Groencentrum een grote verbouwing aan het afronden is. Vorig jaar is vanwege de coronamaatregelen de indeling van de kas veranderd. Er moesten ruimere paden komen en daardoor is de routing zo’n beetje verdwenen. Afgelopen voorjaar mochten de klanten alleen maar buiten winkelen. Toen is er een buitenom route gecreëerd. Dit beviel zo goed dat daar de nieuwe inrichting op is afgestemd.

Alle tuinplanten staan nu buiten. In de kas kan men de meststoffen, gereedschap, potterie en de kamerplanten vinden. De kamerplantenafdeling wordt een keer zo groot. 

Groencentrum Freek van der Wal is gevestigd aan de Damsterweg 22A in Siddeburen. Voor contact: 06-13135891. Zie ook: www.freekvanderwal.nl. Openingstijden: Maandag tot en met onderdag van 08.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.