Kinderochtend in Vriescheloo met wandelen over het Ganzepad en voorlezen uit het prentenboek 'Max en de Maximonsters'

Biblionet is deze zomer op pad met de Vakantie Voorleestent. Diverse locaties in Westerwolde worden aangedaan, te beginnen in Vriescheloo.

De ochtend begint bij molen de Korenbloem in Vriescheloo met Boswachter Flip ontvangt de deelnemers om 10.00 uur bij molen  De Korenbloem, waarna de kinderen het Ganzenpad wandelen en leren over de natuur aan de hand van opdrachtjes. Aangekomen bij het Bostheater kunnen de kinderen aanschuiven bij de Voorleestent. daar wordt voorgelezen voorgelezen uit het grappige en spannende prentenboek ‘Max en de Maximonsters’. Na het voorlezen worden spelletjes gespeeld die te maken hebben met het boek.

De ochtend eindigt om 12.00 uur.

Vervolgens wordt het schoolplein van BSO Vlagtwedde aan de Smerderij 10 aangeddaan (van 14.30 tot 15.30 uur). Daags erna Speeltuin Troapel aan de Robert Kochstraat in Ter Apel (10.00 tot 11.00 uur) en Bibliotheek Blijham aan de Veurste Rou 2 (14.30 tot 15.30 uur).

Deelname is gratis. Wie verzekerd wil zijn van een plekje kan zich opgeven via de site www.biblionetgroningen.nl/agenda.