Win gratis wasbeurt ter waarde van 17,50 euro in vernieuwde wasstraat van Waspark Middel | Lezersactie van uw krant

De wasstraat van Waspark Middel voor personenauto’s en bestelbusjes met een hoogte van maximaal 2.20 meter is vernieuwd.

Na een ingrijpende verbouwing van enkele maanden beschikt eigenaar Peter Middel over een ultramoderne voorziening met high tech apparatuur met een subliem resultaat: de zogeheten Washtec SL50.

En zeker niet onbelangrijk: een wasbeurt duurt nu gemiddeld slechts vier minuten, exclusief het uitgebreide en perfecte voorwas traject dat standaard in het programma is opgenomen.

In theorie 50 auto’s per uur

„De voormalige wasstraat was nog geen vier jaar oud, maar toch hebben we besloten om fors te investeren in een nieuwe wasstraat met een lengte van ruim achttien meter”, vertelt Peter. „Tot voor kort konden we 80 auto’s per dag wassen, nu is dat in theorie 50 per uur. En de auto’s en de bestelbussen zijn nog steeds super schoon. Het is ook vooral goed nieuws voor onze klanten, omdat een wasbeurt veel korter duurt.”

Vrijdagmiddag rond een uur of drie. Het is een komen en gaan van auto’s op het terrein van Waspark Middel op de A-locatie aan de Steenhouwer in Stadskanaal.

Steeds drukker

De vaart zit er goed in, mede door de enthousiaste medewerkers die uiterst accuraat het voorwassen voor hun rekening nemen. „We hechten veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact”, benadrukt Peter die ‘extra handen’ heeft ingeschakeld. „En dat wordt gewaardeerd. Het wordt steeds drukker en drukker. Onze klanten wonen inmiddels in een wijde cirkel rondom Stadskanaal. Van Sellingen tot Gieten.”

Lezersactie

 

Tien lezers van deze krant maken na loting kans om een gratis wasbeurt ter waarde van 17,50 euro in de wacht te slepen. Het programma Extreme Polish voor de beste bescherming en de beste glans wordt beschikbaar gesteld door Peter Middel.

Stuur voor maandag 23 augustus een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

Vermeld in ieder geval naam en woonplaats. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail.

Paul Abrahams