Loopbaanexperts zetten deuren op tijdens de landelijke Week van de Loopbaan

In heel Nederland zetten 500 NOLOC erkende loopbaanprofessionals, waaronder Marianne Kremer uit Finsterwolde, hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 tot en met 17 september. Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met een gecertificeerde loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag.

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met Marianne van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk.

Afspraak maken

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken, als medewerker of als werkgever en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? ‘Marianne Kremer, Coach’ stelt haar praktijk open tijdens de week van de Loopbaan. Voor het maken van afspraak (vrijblijvend en kosteloos): contact@mariannekremer.nl of 06-5066 8630.