Gratis kennismakingslessen van de ETS-Bijbelcursus in september (ook in Winschoten)

Het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College begint op dinsdag 7 september. Ter kennismaking zijn de lessen, ook in Winschoten, in september gratis te volgen.

Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1200 christenen deze cursus.

De ETS-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en samenhang van de Bijbel. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema's, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt doorgaans één Bijbelboek behandeld.

Winschoten

De lessen in Winschoten, die worden verzorgd door de docenten  Liebrecht Hellinga (Oude Testament) en Arend Kroes (Nieuwe Testament), vinden plaats op de eerste en derde dinsdag van de maand, van 19.30 uur tot 22.00 uur in 't Venster aan de Azaleastraat 16A. 

Aanmelden

Wie in september gratis en vrijblijvend een proefles wil bijwonen, dient zich van te voren aan te melden via de website www.evangelisch-college.nl/ets.