Winnaars kleurplaten- en fotowedstrijd rondom het Rosarium in Winschoten

De winnaars van de kleurplaten- en fotowedstrijd rondom het Rosarium in Winschoten, uitgeschreven door Marketing Oldambt zijn bekend. Tanacha maakte, volgens de jury, de mooiste foto, en de kleurplaten van Amanda, Feline en Keet werden als beste beoordeeld.

Van de 40 ingeleverde kleurplaten werden twee categorieën gemaakt. De eerste en tweede plaats zijn verdeeld onder de kleurplaten van kinderen van 4 jaar en ouder. De derde plaats is toegekend aan één van de kleurplaten ingeleverd door kinderen van 3 jaar en jonger.

Amanda werd uitgeroepen tot winnaar. Zij wint een kinderfeestje voor 8 kinderen bij Speeltuin De Leeuwenborg in Nieuw Scheemda. De tweede prijs, een waardebon van 50 euro van Top 1 Toys Jager in Winschoten, ging naar Feline, en de derde prijs, ook een waardebon voor deze speelgoedwinkel, maar dan ter waarde van 25 euro, ging naar Keet. 

Fotowedstrijd

Voor de fotowedstrijd kwamen een kleine 40 inzendingen binnen. Tanacha won een waardebon ter waarde van 200 euro voor een (foto)winkel naar keuze.

De (ouders van) de prijswinnaars ontvangen binnenkort bericht over hoe het verder afhandelen van deze prijs in zijn werk gaat.