Wethouder Erich Wünker opent nieuwe kantoor van Johan Kroon Administratie in Winschoten

Wethouder Erich Wünker van de gemeente Oldambt opende zaterdag het nieuwe kantoor van kantoor Johan Kroon Administratie aan de Venne 104 in Winschoten middels het doorknippen van een lintje. Vervolgens werd op feestelijke wijze het glas geheven en gebak gegeten.

Johan Kroon Administratie was voorheen gevestigd op het Bedrijvencentrum Oldambt in het centrum van Scheemda. “Wij waren bijna acht jaar gevestigd aan de Stationsstraat in Scheemda. Hoewel dit een prima zichtlocatie is die goed centraal ligt hebben wij altijd de behoefte gehad om een geheel eigen kantoorpand te betrekken. Nu hoeven wij onze locatie niet meer te delen en hebben wij nu onze eigen plek”, aldus eigenaar Johan Kroon.

De nieuwe locatie van Johan Kroon Administratie aan de Venne heeft een karakteristieke uitstraling en is recent volledig opgeknapt. “Ik vind het belangrijk om mijn klanten op een mooie en bovenal nette locatie te kunnen verwelkom. Dat ik dit voortaan mag doen op deze locatie in een jaar waarin mijn bedrijf tien jaar bestaat, maakt mij trots. De uitstraling van het nieuwe kantoor past goed bij de diensten en service die ik aanbied. Hier is het interieur ook op gespitst, een informele doch zakelijke sfeer.”

Over Johan Kroon Administratie

Johan Kroon Administratie is een administratiekantoor die zowel zzp’ers, mkb’ers als grotere ondernemingen op een persoonlijke wijze bijstaat met hun administratie, boekhouding en financiële en fiscale vraagstukken. Daarnaast ondersteunen zij ook particulieren met belastingaangiftes. Dit alles op een persoonlijke en directe manier.