Sportpark De Barlage in Vlagtwedde ziet er weer piekfijn uit (Vrijwilligers steken handen uit de mouwen tijdens doe-dag)

Voetbalvereniging Westerwolde hield zaterdag haar jaarlijkse doe-dag, met als doel sportpark De Barlage weer bruikbaar en toonbaar te maken met het oog op de naderende vriendschappelijke, beker- en competitiewedstrijden. Dit jaar waren er ongeveer dertig personen aanwezig om de handen flink uit de mouwen te steken.

In eendrachtige samenwerking werden er tal van werkzaamheden opgepakt. Hierbij was het terugplaatsen van de reclameborden rond het grasveld een behoorlijk grote klus. Alvorens de borden weer werden opgehangen,  werden ze door de wasploeg grondig schoongemaakt, om ze daarna met auto en kar naar hun plek rond het veld te brengen. Een aantal andere leden hing de borden daarna weer op hun plaats terug.

In die tussentijd hield een aantal overige vrijwilligers zich bezig met tal van andere zaken, zoals het maaien en bijsteken van kanten, het schuren en lakken van de tuinbanken, het schoonmaken van de diverse ruimtes in de kantine en het kleedgebouw, het schoonmaken van verschillende paden en tegelpleintjes en het ophangen van whiteboarden. Uiteraard is deze opsomming niet compleet, omdat er links en rechts tussendoor nog vele verschillende kleinere werkzaamheden werden verricht.