Programma De Klinker wordt op 1 september bekendgemaakt (programmeur Wybrich Kaastra: 'Ontzettend veel zin om weer te beginnen'

Theater De Klinker in Winschoten maakt het nieuwe programma voor het seizoen 2021/2022 op woensdag 1 september om 13.00 uur bekend. Hierin zijn veel grote namen te vinden, maar ook kleine zaalproducties.

“We hebben ontzettend veel zin om weer te beginnen”, zegt programmeur Wybrich Kaastra. Het is haar eerste seizoen bij het theater, maar met jarenlange ervaring in de theaterbranche heeft ze alle vertrouwen in een mooi seizoen met een sterk programma.

“We hebben echt voor ieder wat wils. Onbekend en nieuw talent staat op het toneel van de Rabozaal. Denk daarbij alleskunner aan Joost Spijkers die met zijn solovoorstelling ‘Spijkers II’ de Poelifinario voor de beste voorstelling in de categorie kleinkunst won en nu in Winschoten komt met het programma ‘Hotel Spijkers’. Of aan de cabaretières Maartje & Kine. Maar ook grote namen doen dit seizoen Winschoten aan, zoals Youp van ‘t Hek, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma, Nick & Simon en George Baker.”

Voor de allerkleinsten komen onder andere Brandweerman Sam en Belle en het Beest naar De Klinker.

Op vrijdagavond 17 september vindt de seizoenspresentatie plaats, op deze avond wordt het programma doorgenomen en zijn er verschillende previews te zien.

Kaarten

Het programma is te bekijken op de website www.indeklinker.nl. De seizoenbrochure valt op 9 en 10 september bij het publiek op de mat. Kaarten zijn vanaf vrijdag 3 september te koop voor vrienden van het theater, de zogenaamde Medeklinkers. De algemene verkoop start op vrijdag 10 september om 13.00 uur. Kaarten kunnen worden gekocht via de website, theaterkassa en telefonisch via 0597-700270 (optie 1).