De Rijdende Popschool komt naar Westerwolde

Het jongerenwerk van Stichting Welzijn Westerwolde houdt de komende maand in een aantal van haar jongerencentra in de gemeente Westerwolde een introductieles van De Rijdende Popschool.

Bij ‘de Rijdende Popschool’ krijgen de deelnemers muziekles in een bandje. Om mee te doen hoeft men geen instrument te kunnen bespelen. Ook is instument huren of kopen is niet nodig. De muziekschool komt namelijk naar de dorpen toe met alle spullen die nodig zijn, zoals instrumenten, versterkers, microfoons en een
zanginstallatie.

Het jongerenwerk wil de drempel om deze activiteit te bezoeken graag laag houden en daarom zijn er gratis introductielessen voor de basisschoolgroepen 6 tot en met 8 en voor de doelgroep 12 jaar en ouder.

De Rijdende Popschool bezoekt Sellingen op 8 september, Ter Apel op 9 september, Vlagtwedde op 15 september en Bellingwolde op 22 september. Na deze lessen wordt er - bij voldoende animo - gekeken naar de mogelijkheden om ook een vervolgtraject te starten.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Kunstenschool ZG, de gemeente Westerwolde, provincie Groningen en de Rijdende Popschool. Voor meer informatie, tijden of andere check de socials van het jongerenwerk, of loop het jongerencentrum binnen voor vragen.