PrengerHoekman Fysiotherapie en Crossfit Winschoten bundelen hun krachten

PrengerHoekman Fysiotherapie is uitgebreid met sportrevalidatie bij Crossfit Winschoten. Het sportrevalidatieteam bestaat uit Shanice Booy, Job Stijkel en Rutger Boelema.

Marike Bosma-Spieard van PrengerHoekman: "We zullen ons voornamelijk gaan richten op sporters met knieklachten en andere sport gerelateerde klachten. Om ons hier nog verder in te specialiseren is Shanice gestart met de Masteropleiding tot Sportfysiotherapeut. Onze huidige sporters, die meedoen met onze 'kniegroepen' gaan mee naar de nieuwe locatie bij Crossfit Winschoten, waar we beschikken over een behandelkamer en een grote oefenzaal om te revalideren."


Zowel PrengerHoekman als Erik Roelfsema van Crossfit Winschoten zien veel mogelijkheden voor een prettige samenwerking en om zo de zorg voor sport/sporters in de regio uit te breiden. "We willen graag zoveel mogelijk sporters op de juiste manier begeleiden, waarbij een goede en motiverende sportomgeving zeker van belang is."

Mensen met sportgerelateerde klachten, die met behulp van een fysiotherapeut hieraan willen werken, kunnen bij PrengerHoekman terecht op maandag van 16.00 tot 21.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 18.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur. 

Voor de huidige leden van Crossfit Winschoten is er een inloopspreekuur op de maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of meer informatie: 0597-413236 of info@prengerhoekman.nl.