Cultuurplatform Westerwolde gaat live (Netwerkavond in Museum Westerwolde)

Voor iedereen die in Westerwolde actief is in cultuur vindt op donderdagavond 23 september het Cultuurplatform Westerwolde plaats in Museum Westerwolde (MOW) in Bellingwolde. Het programma begint om 19.30 uur.

Tijdens de avond praten de aanwezigen in kleine groepjes over de toekomst van cultuur in Westerwolde, de voordelen van samenwerken en zo meer. De avond gaat van start met een ludieke onderlinge kennismaking. Ook is er volop ruimte voor gezellig bij- en verder praten. In de pauze is er muziek, natuurlijk uit eigen regio.

Wethouder Giny Luth schuift aan bij de brainstorm over toekomstmogelijkheden, Aafke Hoek van PLACK, het Cultuurplatform van Westerkwartier deelt haar netwerk-ervaringen en Paula Mulder van het Kultuurloket vertelt alles over de Kultuurcentrale. Hoe kan het je bijvoorbeeld helpen om vrijwilligers te werven?

De opzet staat vermeld op www.tinyurl.com/netwerkevent1. Via deze link kan men zich ook aanmelden, of door een e-mail te zenden aan cultuurplatformwesterwolde@gmail.com (Onder vermelding van aantal personen).

Het MOW is aan de Hoofdweg 161 in Bellingwolde.

Meer informatie

Meer informatie over het cultuurplatform staat op www.kultuurcentrale.nl