Extra kaarten beschikbaar voor Richard Groenendijk en OG3NE in De Klinker

Nu de theaters weer voor 100 procent bezet mogen zijn, kan de snelle beslisser nog kaarten op de kop tikken voor een aantal voorstellingen die in De Klinker in Winschoten plaatsvinden dit seizoen. Onder meer voor Richard Groenendijk en OG3NE is nog een aantal toegangskaarten te koop.

Toen vorige week vrijdag de kaartverkoop voor het seizoen 2021-2022 van start ging, mocht De Klinker tweederde van haar zaalcapaciteit benutten. Nu de nieuwe maatregelen zijn aangekondigd, mag het theater weer extra gasten ontvangen en de hele zaal gebruiken. Hierdoor zijn er extra plaatsen vrijgekomen voor alle voorstellingen.

Voor uitverkochte voorstellingen konden de gasten van De Klinker zich inschrijven voor een wachtlijst. Hierdoor zijn kaarten voor Youp van ’t Hek wederom direct vergeven. Wel zijn er nog tickets verkrijgbaar voor onder andere Richard Groenendijk (19 november) en OG3NE (1 oktober).

Het volledige programma voor het komende seizoen is te vinden op de website www.indeklinker.nl. Kaarten kunnen worden gekocht via de website, theaterkassa en telefonisch via 0597-700270 (optie 1).