Aaron (4) uit Oude Pekela gaat op boevenjacht met de politie

Make-A-Wish organiseerde vrijdag een speciale dag voor Aaron uit Oude Pekela. Hij had de wens om een dag te beleven met allemaal spannende voertuigen. Aaron heeft een hartaandoening en heeft veel tijd in het ziekenhuis doorgebracht.

Om samen met zijn ouders en zus even de zorgen te verminderen, werd er een verrassende wensreis bedacht. Vrijwilligers van Make-A-Wish verzorgden dit traject en de wensdag was het hoogtepunt. 

Vrijdag begon meteen bijzonder. Aaron werd samen met zijn zus en ouders met een limousine opgehaald. De limousine bracht ze naar Groningen Airport Eelde waar de traumahelikopter voor ze klaar stond en iedereen even binnen mocht kijken. Daarna ging Aaron zich verder in de luchtvaart verdiepen en mocht hij vliegtuigen op de Airport van dichtbij bekijken. 

Politie en brandweer
De middag zat vol actie. De politiewagen stond klaar, want Aaron ging samen met zijn zus de politie helpen bij het vangen van boeven in het Stadspark van Groningen. Het tweede deel van de middag was bij de brandweer in Groningen, waar Aaron alle plekken van de kazerne mocht bekijken en een brandje mocht blussen. De limo bracht het gezin vervolgens weer naar huis, waar de dag werd afgesloten met een verrassingsmaaltijd.