Ierse traditionele muziek in de kerk van Nieuw-Beerta

Na jaren van optreden in theaterzalen brengt Fling nu een nieuw intiem programma, op maat gemaakt voor kleinere podia èn voor de gelegenheid als duo. Zondag 10 oktober is Fling te zien en te horen in de kerk van Nieuw-Beerta

Annemarie de Bie wordt beschouwd als één van de toonaangevende zangeressen in het genre. Naast haar krachtige, lyrische en wonderschone zang is ze in dit programma ook te horen op de Ierse houten dwarsfluit, de bodhrán (Ierse trommel) en gitaar.

Evertjan ’t Hart bespeelt de magische Uilleann Pipes (Ierse doedelzak) en is naast bespeler tot ver over de grenzen befaamd als bouwer van het instrument. Naast de Uilleann Pipes bespeelt hij ook whistles, bouzouki en gitaar.

Dit alles resulteert in een aanstekelijk en magisch geheel van sterke verhalen, gevat in een stormvloed aan wilde melodieën, zacht klagende airs en ontroerende ballades.

Het optreden in de kerk aan de Hoofdweg 18 in Nieuw-Beerta begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 10 euro. Voor kaarten: www.flingmusic.com.